Vastgoed

EAR management is, door jarenlange branche-ervaring, specialist op het gebied van vastgoed. Wij brengen partijen bij elkaar, helpen bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten, geven gerichte adviezen en kunnen u ook alles vertellen over de verschillende beleggingsmogelijkheden die er zijn.

Heeft u een goede locatie die herontwikkeld kan worden en weet u niet waar te beginnen? Of heeft u een concreet plan maar niet de tijd om dit plan tot ontwikkeling te brengen? Wij kunnen u helpen dit traject te doorlopen vanaf de planontwikkeling, haalbaarheidsonderzoek, het ontwikkelingsproces tot verkoop en marketing. Door onze ervaring zijn wij in staat het gehele ontwikkelproces te ondersteunen of zelfstandig voor u uit te voeren. Door een groot netwerk kunnen wij partijen bij elkaar brengen op het gebied van bouw, de financiering en de verkoop.

Wij adviseren bij diverse vastgoedprojecten zoals het zoeken naar of het zelf realiseren van bedrijfshuisvesting (aankoop van bestaande gebouwen, nieuwbouw en ook bij andersoortige uiteenlopende vastgoedtrajecten). En misschien goed om te weten: wij zijn zeer goed thuis in zowel de vastgoedsector als in de financiële wereld. Daardoor kan EAR management u een gedegen advies geven rondom het totale traject en weet u zeker dat er met alle aspecten rekening is gehouden.

Ook voor een goed advies over vastgoedbeleggingen kunt u bij ons terecht. Wij geven advies over hoe u uw portefeuille het beste kunt samenstellen en kunnen ook de beleggingen voor u initiëren en begeleiden. Wij kunnen u helpen bij de aan- en verkoop van beleggingspanden.